Oprea: Fiecare grup din USL şi-a împins marioneta în faţă. Pentru ei, primăria şi CJ au statutul de pradă

Senatorul Dumitru Oprea, posibil candidat PDL la primărie scrie pe blogul său că zbaterile celor de la USL arată că, pentru ei, primăria şi Consiliul Judeţean au statutul de pradă.

„Fiecare grup şi-a împins în faţă o marionetă. Sau un candidat de formă, pe post de iepure. Totul, cu scopul de a încurca lucrurile. Ca mai apoi să facă un joc dinainte stabilit. În plus, caută să păstreze aparenţele peste blaturile de culise”, afirmă Oprea.

Senatorul PDL mai spune că „mult mai grav e cu marionetele zgomotoase, agitate frenetic de păpuşari dubioşi, posesori de imense afaceri şi televiziuni”, aluzie la Tudor Ciuhodaru.

„Sunt acei candidaţi care nu-şi aparţin. Execută comenzi şi se comportă cuminte, după cum le spune stăpânul. Fireşte, sunt şi grupuri unde candidează jupânul. Distribuitor de avantaje şi protector al grupului, trebuie să rămână cu orice preţ înfipt cu dinţii în pradă. Iar prada, chinuită şi sărăcită de atâţia ani, abia mai respiră sub atâţia «binefăcători»”, mai scrie Dumitru Oprea.

Senatorul PDL consideră că a venit timpul ca Iaşul să respire natural şi să nu mai plătească pentru afacerile păguboase ale păpuşarilor.

„De aceea, în 2012, va veni şi vremea limpezirii. Şi a curăţeniei generale”, afirmă Oprea.

Politica

Comentarii

4 comentarii to “Oprea: Fiecare grup din USL şi-a împins marioneta în faţă. Pentru ei, primăria şi CJ au statutul de pradă”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)