Alianţa cu PNL, folosită de Ponta pentru a scăpa de incomozi. Pe lista neagra apare si Nichita. Scenariul apare pe site-ul unui jurnalist din trustul lui Voiculescu

Victor Ponta este decis ca până la sfârşitul anului să scape de oamenii incomozi din conducerea partidului, scrie pesurse.ro, site controlat de Iosif Buble, jurnalist din trustul familiei Voiculescu. Când a fost ales preşedinte, acum un an şi jumătate, Ponta s-a trezit în BPN cu o mulţime de vicepreşedinţi fideli lui Mircea Geoană. Încet, dar sigur, a reuşit să îndepărteze din BPN pe Toma, pe Geoană, pe Vanghelie. Pe lista neagră a lui Ponta se află Marian Oprişan (Vrancea) şi Gheorghe Nichita (Iaşi).

Aflat într-o relaţie tensionată atât cu Ponta, cât şi cu Năstase (a avut tupeul să îl contracandideze pe Năstase la preşedinţia Consiliului Naţional), Nichita are mari probleme în judeţ, în condiţiile în care Tudor Ciuhodaru pare să îi fi luat faţa în sondaje la Primăria Iaşului.
Doar că Nichita nu vrea nici el să cedeze, invocând atât funcţia pe care o deţine, cât şi propriile sondaje. La fel, situaţia nu poate fi rezolvată decât prin “impunere” de la centrul Ponta-Antonescu. Şi cum în USL trebuie să aibă şi PC o candidatură pe undeva, e aproape sigur că lui Nichita i se va servi mutarea în plic: renunţă la primărie sau merge după Vanghelie, potrivit pesurse.ro

Politica

Comentarii

3 comentarii to “Alianţa cu PNL, folosită de Ponta pentru a scăpa de incomozi. Pe lista neagra apare si Nichita. Scenariul apare pe site-ul unui jurnalist din trustul lui Voiculescu”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)