In judetul Iasi, PSD şi PNL vor prezenta candidat unic în localităţile cu primari PDL. Ţinta USL: minim 90 de primării din 98 posibile

Şedinţă azi la USL Iaşi, ocazie cu care s-a decis ca PSD şi PNL să prezinte candidat unic, în localităţile conduse de primari PDL. De asemenea, USL şi-a fixat ţinta pentru localele din iunie 2012: câştigarea a minim 90 de primării din 98 posibile. Iată integral comunicatul transmis de USL la finalul şedinţei:

„Astăzi, 28 iulie 2011, a avut loc o nouă şedinţă la nivelul judeţului Iaşi a Uniunii Social Liberale, în care a fost discutat stadiul implementării protocolului USL în organizaţiile locale din judeţ, precum şi găsirea de căi comune pentru consolidarea colaborării grupurilor de consilieri judeţeni ai PSD şi PNL.

În cadrul şedinţei a fost luată decizia ca în localităţile unde este posibilă schimbarea viceprimarului PDL prin votul consilierilor USL, aceasta să se facă în cel mai scurt timp posibil.

În cazul Consiliului Judeţean Iaşi, cel mai important aspect al colaborării USL va fi operaţionalizarea comitetului consultativ care se va ocupa de urgentarea procedurilor care vizează realizarea obiectivului de investiţii “Modernizarea şi dezvoltarea Aeroportului Internaţional Iaşi”, urmînd ca imediat după desemnarea preşedintelui acestei comisii, acesta să identifice cea mai bună variantă pentru dezvoltarea aerogării ieşene, în concordanţă cu nevoile pe termen mediu şi lung ale judeţului. USL Iaşi a decis totodată sprijinirea consilierului judeţean Mugur Cozmanciuc pentru funcţia de preşedinte al comitetului.

La alegerile locale din anul 2012, USL Iaşi va propune candidat unic în localităţile cu actual primar  din partea Partidului Democrat-Liberal, în urma analizei efectuate obiectivul stabilit pentru Uniunea Social Liberală la nivelul judeţului Iaşi fiind câştigarea funcţiei de primar în cel puţin 90 din cele 98 de localităţi. Scopul este ca prin atingerea acestui obiectiv USL Iaşi să primească la nivel naţional recunoaşterea cuvenită şi susţinere pentru proiectele municipiului şi judeţului Iaşi”.

Politica

Comentarii

6 comentarii to “In judetul Iasi, PSD şi PNL vor prezenta candidat unic în localităţile cu primari PDL. Ţinta USL: minim 90 de primării din 98 posibile”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)