Un consilier PSD a venit la conferinţa de presă cu piciorul în ghips. Ca să vorbească despre biblioteca din parc

Consilierul local PSD Bogdan Balanişcu a apărut azi la conferinţa de presă cu piciorul în ghips. El a precizat că nefericitul accident s-a petrecut aseară la o partidă de fotbal.

„N-a fost un atac al colegilor din partid şi nici al vreunui adversar politic. S-a întâmplat, dar mă voi reface repede”, a spus Balanişcu.

Tânărul pesedist a venit la întâlnirea cu presa pentru a oferi detalii despre proiectul «Biblioteca din parc», propus vineri în şedinţa de Consiliu Local.

“Iniţiativa urmăreşte amenajarea unui foişor care va avea două bănci şi rafturi pentru cărţi. În prima fază, biblioteca va funcţiona în Parcul Copou, iar dacă proiectul va prinde, va fi extins şi în alte parcuri ale oraşului”, a spus Balanişcu.

Fondul de carte va fi asigurat din donaţiile ieşenilor, primii donatori fiind chiar tinerii din PSD.

Întrebat dacă nu se teme că volumele vor fi sustrase de diverşi „iubitori de carte”, mai ales că biblioteca din lemn nu va fi păzită, Balanişcu a răspuns: „În parc e şi Poliţia Locală, aşa că nu-mi fac griji”.

Politica

Comentarii

4 comentarii to “Un consilier PSD a venit la conferinţa de presă cu piciorul în ghips. Ca să vorbească despre biblioteca din parc”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)