Într-o conferinţă de presă de 13 minute, tinerii pesediştii ieşeni s-au luat la trântă cu pedeliştii

Un nou atac al tinerilor pesedişti ieşeni la adresa celor din PDL. Conferinţa de presă a junilor PSD a durat 13 minute.

Unul dintre liderii TSD Iaşi, Vlad Ghiga l-a criticat azi pe deputatul democrat-liberal Nicuşor Păduraru, pentru ultimele afirmaţii ale acestuia, făcute pe blog, privind necesitatea ca directorii de deconcentrate să fie aleşi pe bază de competenţe.

„Păduraru a avut o revelaţie. După şapte ani de când PDL e la putere, el s-a gândit că ar fi bine ca directorii să nu mai fie numiţi doar politic, ci să fie aleşi în baza competenţelor acestora”, a spus Vladi Ghiga.

„Nicuşor Păduraru e un demagog, el urmăreşte doar să se evidenţieze pentru a candida la şefia CJ”, a adăugat tânărul pesedist ieşean.

La rândul său, consilierul local Bogdan Balanişcu a afirmat că, „prin înfiinţarea de comitete şi comiţii, cei de PDL Iaşi arată că sunt veniţi dintr-o piesă a lui Caragiale”.

„Abia acum s-au trezit şi cei de la PDL Iaşi, pe final de guvernare. Mai nou, au făcut şi o comisie de politică externă, din care fac parte nişte iluştri anonimi. Politica PDL e una de pitici, dominată de amatorism”, consideră Balanişcu.

Politica

Comentarii

9 comentarii to “Într-o conferinţă de presă de 13 minute, tinerii pesediştii ieşeni s-au luat la trântă cu pedeliştii”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)