PDL Iaşi ar putea rămâne fără şef până la alegerile interne. Scrutinul va fi pregătit de băcăuanul Berca

Secretarul general adjunct regional al PDL, Gabriel Berca (liderul democrat-liberalilor din Bacău) va veni vineri la Iaşi. El a fost desemnat de conducerea partidului să se ocupe de pregătirea alegerilor din PDL Iaşi.

Vizita lui Berca nu are ca scop ungerea unui nou şef interimar, ci doar de a lua pulsul organizaţiei.

„Gabriel Berca ajunge vineri dimineaţă la Iaşi şi va avea o discuţie cu noi, cei din CODA, în vederea pregătirii alegerilor interne”, a declarat deputatul Nicuşor Păduraru.

Azi, în cadrul şedinţei BPN, situaţia tensionată din PDL Iaşi a fost discutată, dar nu s-a luat vreo hotărâre în privinţa înlocuitorului Mihaelei Popa, care şi-a dat ieri demisia din postul de lider interimar.

Cel mai probabil, săptămâna viitoare, când se se reiau şi lucrările Parlamentului, aleşii ieşeni ai PDL vor avea o întâlnire cu liderul partidului, Emil Boc.

E posibil să nu fie numită nici o persoană la conducerea filialei până la organizarea de noi alegeri interne. În acest caz, scrutinul ar fi coordonat de băcăuanul Gabriel Berca, care va avea alături un secretariat tehnic cu oameni din cadrul filialei ieşene.

Alegerile pentru şefia organizaţiei ar putea avea loc fie pe 24 septembrie, fie pe 1 octombrie, dar nu a fost luată nici o decizie fermă deocamdată.

Politica

Comentarii

6 comentarii to “PDL Iaşi ar putea rămâne fără şef până la alegerile interne. Scrutinul va fi pregătit de băcăuanul Berca”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)