De ce l-a sunat Nichita azi pe duşmanul portocaliu Păduraru

Deputatul PDL Nicuşor Păduraru susţine că a fost sunat în jurul orei 16.00 de către primarul Gheorghe Nichita, la scurt timp după ce Romgaz a anunţat că nu mai livrează gaz metan la CET.

„M-a sunat primarul Nichita şi mi-a cerut sprijinul. Am vorbit apoi la Ministerul Economiei, dar şi la Romgaz. S-a obţinut o păsuire până luni, însă primăria trebuie să achite până atunci măcar facturile curente către Romgaz”, a afirmat deputatul Nicuşor Păduraru.

El a spus că suma de 4 milioane de lei de la guvern, reprezentând subvenţiile, va ajunge la Iaşi la începutul săptămânii viitoare, banii urmând a vărsaţi imediat în contul datoriilor CET către furnizorii de gaz.

Oprirea gazului la CET nu a afectat furnizarea apei calde în oraş.

Primarul Gheorghe Nichita declara azi la prânz că, CET-urile din ţară au devenit instrumente politice, fiind împărţite de actuala guvernare în „CET-uri portocalii” şi „CET-uri useliste”.

El a adăugat că fără ajutorul guvernului şi al parlamentarilor PDL există riscul apariţiei unor grave sincope în asigurarea căldurii la iarnă în municipiul Iaşi.

Administratie

Comentarii

8 comentarii to “De ce l-a sunat Nichita azi pe duşmanul portocaliu Păduraru”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)