Nichita recunoaşte că PSD a greşit că n-a pregătit din timp un candidat la CJ şi îi înţeapă indirect pe Constantinescu şi Ivan

Liderul PSD Iaşi Gheorghe Nichita susţine că filiala a greşit că n-a pregătit din timp un candidat pentru Consiliul Judeţean care să fie perceput în sondaje.

Ceea ce uită însă Nichita e faptul că, în calitate de lider al organizaţiei, a susţinut un candidat de paie (Victorel Lupu) în bătălia cu mult mai cunoscuţii Ciuhodaru, Fenechiu sau Adomniţei.

Ba mai mult, Lupu s-a implicat atât de tare în competiţia din USL încât în perioada campaniei interne a avut ieşiri publice care pot fi numărate pe degetele de la o mână, fiind evident blatul cu Relu Fenechiu, astfel încât acesta să iasă primul în sondaje la CJ.

Mai mult, Nichita i-a dat brânci exact omului din partid care s-a bătut pentru a prinde CJ-ul, Florin Constantinescu, punându-l la punct în celebrul scandal Naftalina, un atac de altfel al senatorului de Paşcani la adresa PDL.

Azi, în conferinţa de presă, Gheorghe Nichita a ţinut să-i înţepe pe Florin Constantinescu, dar şi pe Cătălin Ivan, fără însă a le pomeni numele.

„Campania internă din PSD Iaşi n-a dus la finalitatea dorită, din lipsa de înţelegere a unora dintre colegi. Am spus-o şi la centru, dar şi la şedinţele din filială”, a declarat Nichita.

Cătălin Ivan: Polemicile nu-şi au rostul acum

Contactat de jurnalvirtual.ro, Cătălin Ivan a afirmat că evită să comenteze afirmaţiile lui Nichita, sustinând că mult mai importantă e bătălia cu PDL decât cine şi unde candidează.

„Noi nu ne batem doar cu PDL, ci cu statul însuşi, lucru vazut si in alegerile recente de la Neamt. Aşa încât e mai puţin important cine şi unde candidează. În unele afirmaţii, Nichita are dreptate, în altele nu. La CJ, sunt cinci candidaţi USL care ar câştiga alegerile”, a afirmat Ivan.

El s-a ferit să estimeze şansele pe care PSD le are pentru a prinde candidat la CJ.

„Nichita va trebui să explice oamenilor noştri din judeţ de ce nu avem candidatura la CJ. Dar nu acum e momentul. Polemicile în interiorul USL nu-şi au rostul”, a comentat Cătălin Ivan.

Politica

Comentarii

3 comentarii to “Nichita recunoaşte că PSD a greşit că n-a pregătit din timp un candidat la CJ şi îi înţeapă indirect pe Constantinescu şi Ivan”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)