Fiica pedelistului Flutur, angajată în minister, pentru că e mare specialistă. Pe bune?

Când eşti şef mare, aranjezi fără probleme angajarea odraslei, soţiei, cumătrului, finilor etc într-un post călduţ. La fel se întâmplă şi în familia lui Gheorghe Flutur, şeful CJ Suceava şi lider influent în PDL.

Fiica acestuia, Carmen Flutur este consilier la cabinetul ministrului Comunicaţiilor, Valerian Vreme.

După ce presa a relatat cazul, un comunicat al ministerului explică faptul că fiica lui Flutur este un bun specialist, cunoaşte mai multe limbi străine şi că orice altă interpretare este forţată.

Zău? Dacă nu ar fi fost copila influentului Flutur, mai pupa Carmen postul din minister? Cine i-o fi şoptit că la minister e un post liber, plătit cu peste 3.500 de lei pe lună?

Dacă aceşti oameni  sunt atât de capabili de ce nu merg în zona privată, eventual la o multinaţională, pentru 2-3.000 de euro?

Cum se explică şi faptul că Ionuţ Costea, cumnatul lui Mircea Geoană, a ajuns in urma cu ceva timp mare director la Eximbank (bancă tot a statului!), fiind plătit cu 20.000 de euro pe luna? De ce nu s-a dus la BRD, BCR sau orice alta instituţie bancară privată din ţărişoara asta? De ce toti trag la stat, in functii bune, unde propteaua e zdravana?

Politica

Comentarii

4 comentarii to “Fiica pedelistului Flutur, angajată în minister, pentru că e mare specialistă. Pe bune?”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)