În sfârşit, a devenit oficial: Ciuhodaru, exclus din PC

Deputatul Tudor Ciuhodaru a fost exclus azi din Partidul Conservator. “Am fost mandatat în cadrul Biroului Politic al Partidului Conservator să iau o decizie în ceea ce-l priveşte pe Tudor Ciuhodaru, în urma unei discuţii cu acesta. Tudor Ciuhodaru s-a exprimat foarte clar, în presă, cu privire la noul său statut”, a declarat preşedintele PC, Daniel Constantin.

“Din păcate nu a avut demnitatea să facă asta şi în faţa partidului care s-a angajat să-l susţină în alegerile din 2012. Tudor Ciuhodaru a acţionat în ultimul timp împotriva Partidului Conservator şi a Uniunii Social Liberale, astfel că, în conformitate cu statutul PC şi protocolul USL, am decis excluderea sa din calitatea de membru PC şi din toate funcţiile pe care le-a avut în partid. Consider că prin voturile acordate puterii în Parlament, Tudor Ciuhodaru s-a autoexclus din Partidul Conservator”, declară preşedintele PC, Daniel Constantin, conform unui comunicat.

Liderul PC adaugă că în lupta cu regimul Băsescu-Boc USL nu are nevoie de “oameni duplicitari, ci de oameni care să-şi dorească cu adevărat schimbarea celor care au umilit cetăţenii în ultimul timp”.

Sâmbătă, se va întruni Biroul Politic al PC Iaşi. Filiala va lua la rându-i o decizie în urma plecării lui Tudor Ciuhodaru. Practic, PC a rămas în acest moment fără candidat la primăria Iaşi.

Politica

Comentarii

6 comentarii to “În sfârşit, a devenit oficial: Ciuhodaru, exclus din PC”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)