Cătălin Ivan îl acuză pe Băsescu de ipocrizie, minciună şi limbaj dublu

Europarlamentarul Cătălin Ivan l-a acuzat pe şeful statului de ”ipocrizie, minciună şi limbaj dublu”, atunci când acesta spune că liderii europeni sunt vinovaţi pentru situaţia economică grea a României.

„Preşedintele ţării, spune că liderii europeni pun povara crizei în spinarea statelor sărace. Dar acelaşi Traian Băsescu este cel care, în România, împreuna cu guvernul dumnealui, îi protejează pe cei bogaţi şi îi pun pe cei săraci să plătească factura crizei. Aici mă refer la pensionari, la profesori şi doctori. În general, la toţi cei cu venituri foarte mici. Dacă vrem să ieşim din criză, putem să găsim soluţii reale ca Uniunea Europeana să meargă mai departe şi să fie un proiect de succes. Trebuie, însă, să descurajăm total ipocrizia, minciuna şi limbajul dublu”, a susţinut Ivan în plenul PE reunit la Strasbourg.

Cătălin Ivan consideră că atacul lansat de Traian Băsescu la adresa liderilor europeni, în special cei din zona euro, reprezintă dovada că reprezentanţii puterii nu au curajul să îşi asume guvernarea dezastruoasă, încercând să arunce responsabilitatea în altă parte.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Cătălin Ivan îl acuză pe Băsescu de ipocrizie, minciună şi limbaj dublu”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)