Cozmanciuc (PNL): Suntem de acord cu trecerea Aeroportului în subordinea Guvernului, dar numai în condiţii clare

“Noi depăşim orice fel de orgolii, lupte politice, pentru ca Aeroportul din Iaşi să ajungă la standarde moderne şi pentru ca locuitorii acestui judeţ să aibă un aeroport modern. Suntem dispuşi să acceptăm inclusiv trecerea administrării Aeroportului către Guven dar cu condiţia ca în hotărârea de Guvern să fie foarte clar explicitat, trecut şi parafat că Aeroportul de la Iaşi va fi modernizat cu o pistă de 3000 de metri lungime, de tip flexibil. Vrem, de asemenea, să fie trecut foarte clar termenul până la care se va realiza acest proiect, termenul când vor începe lucrările şi, bineînţeles, bugetul alocat cu capitolul şi deschiderea bugetară foarte explicită. Numai în aceste condiţii vom susţine transferul Aeroportului către Guverm”, a declarat azi liderul consilierilor judeţeni PNL, Mugur Cozmanciuc.

El a mai spus că până în 2012, liberalii nu anticipează să se întâmple ceva pentru judeţul Iaşi sub actuala conducere de la Consiliul Judeţean

“Pentru final, dacă este să vorbim despre externalizare (PNL nu e de accord cu externalizarea serviciului de handling de la aeroport – n.a.), eu cred că cel mai bine este pentru judeţul Iaşi, pentru liniştea domnului Simirad, să externalizăm şi drumul Iaşi-Botoşani, şi drumul Iaşi-Vaslui, şi Muzeul Literaturii şi clădirea monument-istoric de pe strada Vasile Alecsandri, şi toată activitatea judeţului. Unii ar putea să stea să doarmă liniştiţi la prânz, să scrie tablete, iar alţii ar putea să facă treaba. Noi vom veni la guvernare în 2012 şi atunci vom face şi Aeroportul la Iaşi. Dar până atunci, din păcate, trebuie să acceptăm că în acest an care va urma nu se va întâmpla nimic sub actuala conducere”, adaugă Cozmanciuc.

Administratie, Politica

Comentarii

Un comentariu to “Cozmanciuc (PNL): Suntem de acord cu trecerea Aeroportului în subordinea Guvernului, dar numai în condiţii clare”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)