Cum explică Movilă întârzierea validării sale în fruntea PDL Iaşi. La conferinţa de presă de azi, lângă Movilă au stat Surdu, Bulgaru şi Gheorghică

Deputatul Petru Movilă nu e deloc deranjat de întârzierea validării sale de către centru la şefia PDL Iaşi. „Nu există o prevedere că alegerile sunt validate sau nu. Scrutinul s-a organizat corect, nu există probleme”, a spus Petru Movilă.

El n-a indicat data la care Biroul Permanent Naţional ar urma totuşi să discute validarea sa, spunând însă că a existat o contestaţie depusă de filiala municipală, care a fost respinsă.

Întrebat de ce Biroul Permanent Judeţean s-a întrunit o singură dată după alegerile interne din 25 septembrie, Movilă a evitat diplomatic raspunsul.

„Ne-am întâlnit şi o să ne mai întâlnim. Vor fi organizate mai frecvent aceste reuniuni”, a afirmat Movilă.

Pentru prima dată după alegerile din filiala ieşeană a PDL, liderul organizaţiei Petru Movilă, a apărut la o conferinţă de presă, alături de cei doi prim-vicepreşedinţi, Gabriel Surdu şi Liviu Bulgaru şi de secretarul general al organizaţiei Florian Gheorghică.

Ultimul n-a scos o vorbă pe toată durata conferinţei, în timp ce Surdu şi Bulgaru s-au referit la chestiuni legate de Consiliul Local şi fondurile europene.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)