Păduraru: Le acord trofeul Farfuridi liberalilor ieşeni

Deputatul PDL Nicusor Păduraru consideră că doar lumea lui Caragiale poate explica jocul liberalilor din Consiliul Judeţean Iaşi pe tema modernizării aeroportului.

„După ce au blocat orice încercare de a pregăti documentaţia de accesare a fondurilor europene, ideea transferării la Guvern a fost primită în stil «să se schimbe pe ici pe colo prin părţile esenţiale», numai să rămână la fel. Le acord Trofeul Farfuridi pentru declaraţiile făcute de-a lungul timpului, cu menţiunea că am avut o serioasă analiză dacă nu era mai potrivit Trofeul Caţavencu de Bahlui, gândindu-mă la deputatul Fenechiu, mai ales că acesta spunea: “Vreau ceea ce merit în oraşul ăsta de gogomani, unde sunt dintâi… între fruntaşii politici. Vreau mandatul de deputat… ”, afirmă Nicuşor Păduraru, pe blogul său.

Totodată, el spune că nu consideră serios stilul liberalilor, pentru că între declaraţiile acestora şi orice vot public pentru documentaţia de la aeroport e o mare diferenţă.

„Fenechiu a oferit subiectul aeroportului ca pe un os de ros mediatic pentru consilierul judeţean Cozmanciuc. Nu a fost bun un constructor precum Radu Botez, nu e bun un fost ministru de finanţe precum Varujan Vosganian, nu e bun preşedintele organizaţiei municipale Cristian Adomniţei, e însă bun pe acest subiect doar un singur om şi e liber să spună lucruri trăsnite”, adaugă democrat-liberalul.

Politica

Comentarii

8 comentarii to “Păduraru: Le acord trofeul Farfuridi liberalilor ieşeni”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)