Movilă către Nichita: Bani sunt, dar lipseşte eficienţa şi competenţa de a-i atrage

Atac virulent al şefului PDL Iaşi Petru Movilă la adresa primarului Gheorghe Nichita. Movilă afirmă că Nichita e primar doar în an electoral şi că edilul îşi ascunde propria incompetenţă sub fustele guvernului, dar nu-şi recunoaşte propria vină.

„Cu ajutorul miniştrilor PDL, la Iaşi s-au început şi finalizat proiecte extrem de importante, iar lista este cuprinzătoare, implicînd ministere precum cel al Dezvoltării Regionale şi Turismului, al Mediului şi Pădurilor, al Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi  nu numai”, spune Movilă.

Deputatul PDL dă ca exemplu implicarea partidului pentru soluţionarea crizei apei calde din septembrie, dar şi în cazul avizelor pentru preluarea CET de către Dalkia.

„Cu stupoare am constatat că Nichita a dat cu piciorul unor sume consistente de bani. Cel mai elocvent caz este cel al finanţării din fonduri europene, necesar pentru modernizarea CET I. Pus în faţa faptului împlinit, primarul a răspuns că de obicei: proiectul a fost blocat de la Guvern. Bani sînt, dar lipseşte eficienţa şi competenţa de a-i atrage”, mai spune Movilă.

Deputatul PDL declară că nici RATP sau Citadin n-o duc mai bine, întrebându-se dacă în aceste două cazuri tot guvernul este vinovat.

„Avem un primar care în aproape opt ani nu s-a specializat decât în a arăta cu degetul spre alţii. În ultima perioadă, chiar a devenit expert”, mai spune şeful PDL Iaşi.

Politica

Comentarii

3 comentarii to “Movilă către Nichita: Bani sunt, dar lipseşte eficienţa şi competenţa de a-i atrage”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)