Păduraru despre beţele în roate puse la meciul foştilor campioni mondiali de la Iaşi: Este cireaşa de pe tortul incompetenţei lui Nichita

Deputatul PDL Nicuşor Păduraru critică pe blogul său atitudinea primarului Gheorghe Nichita vizavi de meciul de fotbal de vinerea trecută de la Iaşi dintre foştii campioni ai Italiei şi naţionala noastră a anilor 1992.

Nichita nu doar că n-a fost la meci, ci, potrivit organizatorilor, ar fi pus beţe în roate evenimentului.

„Toţi cei care au încercat să dea importanţă invitaţilor de marcă şi evenimentului mi-au dat de înţeles că primarul a ştiut, dar nu a vrut să se implice. Simplul fapt că nu a dat aprobare pentru organizarea evenimentului pe stadionul din Copou, precum şi hăituirea practicată de Iacoban, sunt o probă crasă de orgolii, dezinteres şi până la urmă lipsă de responsabilitate faţă de modul ospitalier în care Iaşul ar fi trebuit să se comporte prin reprezentanţii săi”, afirmă Păduraru.

Deputatul PDL afirmă că avem o probă care explică foarte clar de ce Iaşul a rămas blocat.

„Ce investitor străin mai vine într-un asemenea oraş, sau mai bine zis ce fel de primire va avea din partea celui care reprezintă astăzi ieşenii ca primar? (…) Meciul de săptămâna trecută este cireaşa de pe tortul competenţei lui Nichita, exact pe marea lui pasiune faţă de sport. Dacă celebrilor jucători ai Italiei le mulţumesc pentru gestul făcut şi pentru fair-play-ul şi eleganţa de care au dat dovadă, primarului Nichita îi amintesc că excelenţa specifică Iaşului nu îl caracterizează. Primăria condusă de Nichita putem spune că a pierdut ruşinos meciul cu 3-0 la masa verde a bunului simţ”, adaugă Păduraru.

Politica, Sport

Comentarii

9 comentarii to “Păduraru despre beţele în roate puse la meciul foştilor campioni mondiali de la Iaşi: Este cireaşa de pe tortul incompetenţei lui Nichita”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)