Fenechiu si Nichita au o mare problema: Primarul liberal Crăciunescu vrea ruperea USL la Paşcani

Alianţa USL la nivel de Paşcani are zilele numărate, dacă judecăm după declaraţia primarului liberal Grigore Crăciunescu, scrie newspascani.com

Crăciunescu a spus că le va solicita şefilor USL la nivel judeţean, Relu Fenechiu şi Gheorghe Nichita, ruperea protocolului la Paşcani între PNL şi PSD.

El s-a arătat nemulţumit că PSD a respins mai multe proiecte în Consiliul Local.

La rândul său, şeful PSD Paşcani, senatorul Florin Constantinescu a declarat că e nevoie de înţelegere şi toleranţă din partea tuturor.

„Continui să afirm că trebuie să ne întâlnim mai des înainte de şedinţele de Consiliu Local. E nevoie de înţelegere şi toleranţă din partea tuturor”, a afirmat Constantinescu.

Relaţiile la Paşcani dintre PSD şi PNL sunt reci de mai multă vreme. E posibil ca liberalul Crăciunescu să fi fost deranjat de afirmaţiile colegului său de alianţă, Florin Constantinescu,  cum că la Paşcani, USL va merge cu candidat comun la primărie, acesta urmând a fi stabilit în urma unui sondaj.

Postul de primar la Paşcani este vizat şi de pesedistul Dumitru Pantazi, care a spus în repetate rânduri că va candida în orice condiţii la primărie.

Politica

Comentarii

8 comentarii to “Fenechiu si Nichita au o mare problema: Primarul liberal Crăciunescu vrea ruperea USL la Paşcani”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)