Cozmanciuc şi Vosganian, împreună la conferinţa de presă. Strategia junelui liberal sau pură întâmplare?

Conferinţă de presă inedită azi la sediul PNL. Pentru prima oară, Mugur Cozmanciuc şi Varujan Vosganian au stat alături la o întâlnire cu presa.

Interesant, cei doi au ţinut conferinţa pe fundal USL şi nu doar cu sigla PNL în spate, aşa cum se întâmplă spre exemplu la întâlnirile similare cu jurnaliştii ale lui Cristian Adomniţei.

Mugur Cozmanciuc n-a avut prea multe de spus azi în conferinţă. Dacă Vosganian s-a referit pe larg la atacul de ieri al lui Băsescu la adresa sa, plus la câteva chestiuni legate de bugetul pe 2012, Cozmanciuc a precizat doar că primăria Mironeasa ar putea primi o anumită sumă de bani pentru refacerea clădirii, afectată de incendiu.

Mugur Cozmanciuc e în plină ofensivă pentru desemnarea sa ca şi candidat USL la şefia CJ, iar alăturarea sa ba cu Fenechiu, ba cu Vosganian îi oferă pe de o parte vizibilitate, iar pe de alta parte da impresia unui om cu greutate în filială.

Cât a fost strategie şi cât pură întâmplare? Doar Cozmanciuc şi Vosganian cunosc culisele organizării conferinţei de azi.

Sursa foto: Georgian Zamfir

Politica

Comentarii

28 comentarii to “Cozmanciuc şi Vosganian, împreună la conferinţa de presă. Strategia junelui liberal sau pură întâmplare?”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)