Oprea lansează o torpilă împotriva lui Ciuhodaru. Ambii îşi doresc să candideze la primăria Iaşului

Afirmaţii tari făcute azi de liderul local al PDL, Dumitru Oprea la adresa lui Tudor Ciuhodaru, susţinut de UNPR la primăria Iaşului. Atacul vine în contextul în care Oprea spune că vrea să candideze la primărie, post care e râvnit şi de amicii de la guvernare ai PDL, adică UNPR.

Oprea a făcut aceste afirmaţii în cadrul dialogului on-line iniţiat azi de «Ziarul de Iaşi».

Întrebare cititor «Ziarul de Iaşi»: Va avea PDL propriul candidat la primărie sau îl va susţine pe doctorul Ciuhodaru? Ce părere aveţi despre el şi de ce PDL acceptă să i se impună o asemenea persoană din partea UNPR?

Dumitru Oprea: PDL va avea cu siguranţă un candidat propriu la Primărie. Chiar eu mi-am oferit colegilor disponibilitatea acestei candidaturi. Cât despre domnul Ciuhodaru, îi respect meseria, dar îl anunţ că de mult au apus vremurile în care se spunea că oricine se pricepe la orice. Mă întristează populismul din spatele oamenilor care nu au nimic de arătat din trecutul lor prin prisma proiectelor aşteptate de cetăţenii Iaşului. De aceea, cred că domnia sa s-ar potrivi cel mai bine cu partidul lui Dan Diaconescu.

Politica

Comentarii

9 comentarii to “Oprea lansează o torpilă împotriva lui Ciuhodaru. Ambii îşi doresc să candideze la primăria Iaşului”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)