Vosganian ştie cum va cumpăra PDL electoratul în 2012. Va mări pensiile şi salariile, în prag de alegeri

Senatorul PNL Varujan Vosganian spune că guvernul îşi lasă o marjă de manevră în 2012, pentru a cumpăra electoratul.

„Vor să forţeze acum un deficit de 1,9 la sută sau 2,1 la sută din PIB şi către jumătatea anului viitor, la rectificare se va mai adăuga un miliard şi ceva de euro. Cu aceşti bani, cei de la putere vor indexa pensiile şi salariile şi vor răcni că iată, suferinţele românilor şi-au găsit răsplata. Adică ieşim din recensiune şi ne întoarcem la normalitate”, a afirmat Vosganian.

„Executivul ştie că dacă dă bani acum, la anul românii vor vrea şi altceva”, adaugă vicepreşedintele PNL.

Varujan Vosganian consideră că 2011 nu este un an al creşterii economice, ci unul al stagnării, întrucât „nu poţi să-ţi bazezi creşterea pe producţia de pepeni şi pe cea grâu, că la anul s-ar putea să nu mai fie”.

„PIB a crescut cu 4,4 la sută în trimestrul trei, din care aproape trei la sută reprezintă componenta agricolă. Pe întregul an, creşterea PIB-ului neagricol nu ştiu dacă ajunge la unu la sută. Ori în condiţiile în care PIB se măsoară în zecimale nu poţi vorbi de relansare economică”, a afirmat Varujan Vosganian.

Politica

Comentarii

2 comentarii to “Vosganian ştie cum va cumpăra PDL electoratul în 2012. Va mări pensiile şi salariile, în prag de alegeri”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)