Un copil din Iaşi de toată lauda: A câştigat San Remo jr, apoi un concurs important la RaiUno. Ce spune tatăl proaspătului premiant

Tatăl lui Ştefan Atârgoviţoaie, băiatul în vârstă de 11 ani, care a câştigat aseară, celebrul concurs de canto din Italia, “Ti lascio una canzone” difuzat de postul Rai Uno, susţine că a urmărit la televizor evoluţia fiului său.

El a spus că a avut mari emoţii, dar că se aştepta la un rezultat bun, întrucât băiatul era pregătit foarte bine.

„M-am bucurat, dar am avut mari emoţii. Am stat în faţa televizorului, el fiind însoţit în Italia doar de mama lui. De altfel, în ultimele zece săptămâni, Ştefan a făcut naveta Iaşi-Roma. Luni, marţi şi miercuri era la şcoală în Iaşi, iar joi lua avionul spre Roma. Cât lipsea de la cursuri, eu mergeam la şcoală şi îi luam temele, apoi i le trimiteam pe e-mail. Nu a vrut să rămână în urmă”, a afirmat tatăl lui Ştefan Atârgoviţoaie, care adaugă că băiatul beneficiază de o bursă substanţială oferită de o importantă bancă din România.

Ştefan a fost pregătit de Anca Apetroaie la Iaşi, apoi de Cornel şi Mirela Fugaru.

Citiţi povestea lui Ştefan, copilul care a adus faimă Iaşului, pe oradeiasi.ro

Diverse

Comentarii

2 comentarii to “Un copil din Iaşi de toată lauda: A câştigat San Remo jr, apoi un concurs important la RaiUno. Ce spune tatăl proaspătului premiant”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)