Cum s-a văzut gala Realitatea din faţa televizorului

• Gala s-a terminat, nu înainte ca Mihai Tatulici să mulţumească primăriei Iaşi, pentru parteneriatul impecabil. Totodată, el a mulţumit „unui domn” de la PrimaTV (Petrică Frasilă – n.a.), pentru masa (!!!???) oferită aseară la un restaurant ieşean.

Daniel Oajdea a părăsit sala în momentul în care primarul Nichita a primit premiul pentru dezvoltare urbană. „Nu am putut suporta, a fost jenant. Nici măcar nu am aşteptat momentul ca Nichita să urce pe scenă. Eram în rândul trei. M-am ridicat şi am ieşit din sală. Am simţit că nu mai am ce căuta acolo. Pentru asta a plătit primăria bani? Să se laude Nichita cu Palasul?”, a spus iritat Oajdea. „M-a revoltat ca a primit premiu pentru asta. Care e meritul sau?, a adaugat Oajdea.

• Nichita urcă din nou pe scenă, pentru premiul oferit companiei Cotnari. Vorbeşte de arome şi e mai relaxat decât la prima intervenţie când a omagiat Palasul.

• Pedelistul Gheorghe Flutur şi-a făcut şi el numărul, luând un premiu pentru infrastructură şi turism. N-a pierdut ocazia de a promova Bucovina, venind pe scenă cu un album de prezentare a zonei.

• Florin Piersic nu pare la fel de inspirat ca în alte rânduri. Poantele sale nu au reuşit să capteze sala. Abia pe final, actorul s-a aratat ceva mai in forma.

• Oare ce gândesc pedeliştii ieşeni care în ultimele zile l-au lăudat intens pe Nichita pentru faptul că s-a implicat în organizarea galei Realitatea?

• Feţele lungi ale invitaţilor din sală arată că oamenii nu se simt deloc confortabil. Dovadă: apelul lui Ţăndărică la public de a aplauda a rămas fără ecou.

• Altădată nelipsit de pe ecranul RealităţiiTV, Tudor Ciuhodaru n-a fost invitat la Teatrul Luceafărul.

• «Haideţi băieţi, viteză mare!», le-a cerut Tatulici celor din echipa tehnică. Acelasi Tatulici se aude insa vorbind deranjant peste cei premiati.

Concluzia primei ore şi jumătate: Gala «Zece pentru România» a fost o gală pro-Nichita. Primarul a fost lăudat la scenă deschisă de Valeriu Cotea, iar apoi a fost lăsat să-şi aroge merite în proiectul PALAS şi să sară la beregata „presei negative”.

• Prima parte a galei a fost plictisitoare. Cel mai frumos moment a fost cel în care ieşeanca Mădălina Lefter şi-a primit răsplata, pentru premiile câştigate până acum

• Un nou moment penibil. Florin Piersic a rostit o replică memorabilă: „PALAS înseamnă Gheorghe Nichita”. Primăria Iaşi primeşte trofeul pentru dezvoltare urbană. Culmea, numele investitorului Iulian Dascălu n-a fost rostit. Nici măcar în discursul său, Nichita n-a amintit de Dascălu. În schimb, s-a repezit la cei care critică proiectul. Absolut jenant acest moment.

• Gala de la Iaşi n-are deloc strălucire, spre deosebire de acţiunile similare ale RealităţiiTV din anii anteriori. În 2010, la Cluj, acţiunea a fost cu mult mai reuşită. Sala pare apatică. Sunt prezente multe figuri politice şi mulţi şefi de instituţii.

• Iaşul n-are o sală demnă de un show pe măsură. Logic ar fi fost ca gala să aibă loc la Teatrul Naţional, însă clădirea e încă în reconstrucţie. Mihai Tatulici e tot mai nervos. N-a zâmbit deloc de la începutul transmisiei. Rectorul UMF Vasile Astărăstoae e aşezat strategic, pe un loc vizibil, în spatele lui Nichita. Ieşeanul Neculai Apostol ratează premiul la Agricultură. La fel şi vasluianul Adrian Porumboiu. Distincţia e luată de un om de afaceri din Botoşani, un nume total necunoscut pentru ieşeni. Interesant, la nominalizări a fost prins şi un buzoian, deşi e vorba de premiile Moldovei.

Alte amănunte interesante citiţi pe oradeiasi.ro•

Media

Comentarii

11 comentarii to “Cum s-a văzut gala Realitatea din faţa televizorului”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)