Cătălin Ivan, îndemn pacifist către liberali: Dacă ar fi să caut motive de nemulţumire, aş găsi cu carul

Relaţiile dintre PSD şi PNL par să se înrăutăţească pe zi ce trece. Dovada: ieri, liberalul Marius Dangă a scris pe blog despre unele nemulţumiri existente în filială vizavi de colaborarea cu pesediştii.

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan le-a cerut azi liberalilor să ţină cont că anul viitor lupta se va duce cu „regimul lui Băsescu” şi nu în interiorul USL.

„Nici relaţia mea cu unii lideri liberali nu a fost de-a lungul timpului una de care să-mi aduc aminte cu plăcere. Nici măcar nu-mi propun să fac acum analize de compatibilitate personală cu partenerii de alianţă. Dacă ar fi să caut motive pentru a fi nemulţumit, aş găsi cu siguranţă cu carul”, spune Ivan pe blogul sau.

El adaugă că îi e greu să înţeleagă sensul discuţiilor în contradictoriu, spunând că „nu despre cine şi ce funcţii va obţine este vorba în lupta politică din 2012”.

„Este lipsit de importanţă orice sondaj individual în acest moment. Singurele valori statistice cu relevanţă maximă sunt cele ale USL şi cele ale PDL-ului. Sunt convins că nici Albă ca Zăpada şi nici Muma Pădurii nu vor conta anul viitor”, precizează social-democratul.

Ivan scrie că mesajul său nu este adresat lui Marius Dangă, ci „tuturor celor din PSD şi PNL care consideră funcţiile lor şi micile lor interese personale mai importante decât lupta cu sistemul mafiot patronat de Traian Băsescu”.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Cătălin Ivan, îndemn pacifist către liberali: Dacă ar fi să caut motive de nemulţumire, aş găsi cu carul”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)