Se duce Oajdea în partidul pe care îl pune la cale Geoană? (UPDATE)

Mulţi se întreabă ce va face Daniel Oajdea la alegerile viitoare. Va candida la primărie sau va încerca să-şi conserve mandatul de deputat? Cum localele şi parlamentarele sunt în aceeaşi zi, alegerea pentru fostul pedelist nu e deloc simplă.

pesurse.ro scria zilele trecute că Oajdea ar fi fost văzut la o întâlnire de taină convocată de Mircea Geoană. Discuţiile ar fi avut loc la un restaurant din Capitală.

Cum Geoană spunea recent că la începutul anului viitor va lansa la apă noul său partid, nu e exclus ca Daniel Oajdea să tatoneze terenul pentru a vedea dacă proiectul merită.

Deputatul de Dacia n-a putut fi contactat pentru a confirma întâlnirea cu Geoană.

În urmă cu ceva timp, Oajdea spunea că nu exclude ideea înfiinţării unui nou partid, alături de alţi colegi din Parlament.

UPDATE: Daniel Oajdea recunoaste ca s-a intalnit cu Mircea Geoana, dar si cu alti parlamentari, zilele trecute, dar ca nu se pune deocamdata problema trecerii sale la noul partid. „Da, ne-am intalnit, e adevarat. Nu am luat vreo decizie privind viitorul meu politic. Deocamdata, raman independent”, a spus Oajdea.

Politica

Comentarii

2 comentarii to “Se duce Oajdea în partidul pe care îl pune la cale Geoană? (UPDATE)”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)