Şeful PC Iaşi dezvăluie că Tudor Ciuhodaru încearcă să revină la conservatori. Ciuhodaru: Nu bat la uşa nimănui

Liderul PC Vasile Şalaru susţine că deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru încearcă să revină în PC, după ce a plecat din acest partid în septembrie 2011.

Şalaru a precizat că Tudor Ciuhodaru a avut unele discuţii la nivel central cu liderii partidului, pentru a reveni în rândurile acestei formaţiuni politice.

„Ciuhodaru încearcă să revină în PC. Mi-a spus-o preşedintele partidului. Ar trebui ca Tudor Ciuhodaru să se fi schimbat foarte mult, ca să-l primim. Când a plecat de la noi, eu unul m-am simţit trădat. Dacă îmi dovedeşte că a înţeles unele lucruri, este ok. Dacă nu înţelege că şi noi am făcut eforturi pentru el, atunci îmi pare rău, uşile rămân închise”, a afirmat Vasile Şalaru.

Liderul PC Iaşi a spus că Tudor Ciuhodaru ar putea reveni în PC doar în anumite condiţii.

„Dacă spune că a greşit, rămâne să discutăm. În orice caz, trebuie să prezinte nişte garanţii”, a adăugat liderul PC Iaşi.

La rândul său, deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru a spus că „nu bate la uşa nimănui”.

„Eu nu bat la uşa nimănui. E foarte bine că partidele se bat pentru mine”, a afirmat Tudor Ciuhodaru.

La alegerile din 2008, Ciuhodaru a fost ales pe listele PSD, însă la scurt timp a demisionat din acest partid, acuzând unele neînţelegeri cu şeful social-democraţilor ieşeni Gheorghe Nichita. O perioadă, Ciuhodaru a activat ca independent, apoi s-a înscris în UNPR.

După alte câteva luni, el a trecut la conservatori, iar în septembrie 2011 a demisionat din PC şi s-a înscris în UNPR, unde activează şi în prezent.

Politica

Comentarii

2 comentarii to “Şeful PC Iaşi dezvăluie că Tudor Ciuhodaru încearcă să revină la conservatori. Ciuhodaru: Nu bat la uşa nimănui”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)