La trei luni de la preluarea filialei, Oprea recunoaşte că PDL e precum corul Madrigal. Se împart atribuţiile pentru prim-vicepreşedinţi

În PDL nu ştie dreapta ce face stânga. Atât la nivel central, cât şi în filiala ieşeană. La această concluzie a ajuns inclusiv liderul organizaţiei ieşene Dumitru Oprea, care vrea atribuţii clare pentru fiecare membru din conducerea filialei, dar mai ales pentru cei trei prim-vici, Gabriel Surdu, Nicuşor Păduraru şi Cristina Dobre.

„La capitolul comunicare, acum este o variantă de cor Madrigal, inclusiv la Iaşi. Nu mă feresc să spun asta. De aici, apar şi unele disfuncţionalităţi. Avem nevoie de un prim-solist. Şi la nivel central, ca un simplu receptor, nu mai ştiu ce să cred, fiecare lider spune altceva. La Iaşi, uneori mai dăm şi noi bâlbe, oameni suntem”, a spus Oprea.

Cât priveşte întâlnirea „secretă” de ieri de la Roman, pe care Gheorghe Flutur a avut-o cu şefii de filiale judeţene din zonă, Oprea a spus că a fost vorba de un inventar al problemelor din fiecare judeţ.

Prezenţa şefului ieşean al PDL la discuţii a stârnit iritare printre ceilalţi reprezentanţi din conducerea organizaţiei, întrucât aceştia habar nu au avut de întâlnirea respectivă.

Politica

Comentarii

4 comentarii to “La trei luni de la preluarea filialei, Oprea recunoaşte că PDL e precum corul Madrigal. Se împart atribuţiile pentru prim-vicepreşedinţi”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)