Minuscula filială a PIN Iaşi trece la PSD. Prilej pentru Nichita de a face conferinţă de presă la sediul partidului

Mutare previzibilă la Iaşi, unde PIN anunţă trecerea la PSD. Azi, liderul PIN Mihai Pintilei a anunţat la sediul PSD, de faţă cu Gheorghe Nichita, trecerea filialei pe care o conduce la PSD.

Pintilei a spus că organizaţia pe care o conduce nu este de acord cu fuziunea cu UNPR, decisă la nivel naţional de fostul preşedinte al formaţiunii Lavinia Şandru, adăugând că toate cele 68 (!?) de organizaţii din judeţul Iaşi ale PIN se vor alătura PSD.

„Lavinia Şandru şi-a pierdut mult din statutul ei prin decizia de a trece la UNPR. Noi nu putem face parte dintr-un partid care a sprijinit legi de sărăcire a populaţiei, a distrus învăţământul, sănătatea şi societatea civilă, a contribuit la învrăjbirea categoriile sociale, a sprijinit UDMR în acţiuni anti-româneşti, a desfiinţat noţiunea de militar în rezervă sau a sprijinit traseişti politici pentru funcţii în instituţii publice”, a declarat preşedintele  PIN Iaşi, Mihai Pintilei.

Potrivit acestuia, PIN Iaşi numără peste 2.800 de membri, iar cei mai mulţi dintre aceştia şi-au exprimat intenţia de a se înscrie în PSD.

La rândul său, liderul PSD Iaşi Gheorghe Nichita a spus triumfător că nu a existat nici o negociere cu liderii PIN pentru oferirea de funcţii.

„Nu l-am ademenit pe domnul Pintilei, a venit de bunăvoie şi nu a venit singur. Nu a fost o negociere pe funcţii, fiecare se va evidenţia dacă vrea o anumită poziţie”, a declarat Gheorghe Nichita.

La alegerile locale din 2008, în cel de-al doilea tur de scrutin pentru primărie, PIN Iaşi l-a sprijinit pe candidatul PSD Gheorghe Nichita, cel care a şi câştigat scrutinul respectiv.

Politica

Comentarii

3 comentarii to “Minuscula filială a PIN Iaşi trece la PSD. Prilej pentru Nichita de a face conferinţă de presă la sediul partidului”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)