Ciuhodaru: Simţind că-i fuge mandatul de sub picioare, Nichita vrea să dăruiască ultimele surse de venituri ale primăriei către vreun fenegrup

Deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru critică în termeni duri încercarea primarului Nichita de a concesiona spaţiile de parcare din Iaşi către investitori privaţi:

«Avertizez public de noua găselniţă de megatun a baronilor Fenechita. Simţind că-i fuge mandatul de sub picioare, domnul Nichita a hotărât să se mai înfrupte încă o dată din banii noştri. După ce opt ani nu a făcut nimic pentru Iaşi, acum vrea să dăruiască şi ultimele surse de venit ale primăriei către vreun fenegrup, prin concesionarea puţinelor parcări ce mai stăteau la dispoziţia ieşenilor. În consecinţă, ieşenii vor plăti mai scump pentru a-şi parca maşina, iar banii se vor scurge în puşculiţa aceloraşi baroni locali pe care-i suportăm de două mandate.

Un adevărat gospodar doctor-primar a luptat la Bucureşti pentru recuperarea parcărilor de către municipalitate pentru ca banii să ajungă în vistieria publică şi să fie folosiţi în folosul oamenilor.

Solicit administratiei locale sa păstreze parcările existente la primărie iar în loc de artificii, pocnitori, fasole şi cârnaţi, instalaţii de încălzit gazonul sau dale montate în pustiu să amenajăm şi să dotăm parcări pentru ieşeni. În loc de concesionarea furăciunii, primarul ar trebui să se preocupe mai degrabă de haosul creat de lipsa locurilor de parcare fără de care şoferii parchează pe unde apucă, pe spaţii verzi, trotuare şi pe spaţiul monumentelor, rezultând o bulibăşeală cum nu se mai întâlneşte nicăieri în Romania. Ne întrebăm cu toţii unde se duc banii încasaţi din impozitele pe maşini pentru ca ieşeanul care plăteşte un astfel de impozit are dreptul să ştie că are unde să parcheze şi nu să fie obligat să o lase în locuri interzise.

Fac un apel la raţiunea şi simţul practic al consilierilor locali să nu permită punerea în practică a acestei noi încercări de furt din avutul public, pentru că ne putem aştepta ca înainte de alegeri să încerce tot mai multe tunuri, în stilul său caracteristic».

Administratie, Politica

Comentarii

3 comentarii to “Ciuhodaru: Simţind că-i fuge mandatul de sub picioare, Nichita vrea să dăruiască ultimele surse de venituri ale primăriei către vreun fenegrup”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)