În opoziţie, politicienii sunt de regulă curtenitori cu presa. Cuvintele unui senator PSD la adresa unei ziariste: Du-te la mă-ta!

Deranjat de prezenta unei ziariste de la o publicaţie locală, senatorul Valer Marian lider al PSD Satu Mare, nu i-a permis acesteia accesul la o conferinta de presa, adresandu-i injurii si trimitand-o “pe trotuar”.
Valer Marian a convocat o intalnire cu jurnalistii ieri, in fata Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Satu Mare.

Scopul conferintei a fost acela de a prezenta o serie de actiuni de “politie politica” care l-ar fi vizat pe senatorul social-democrat.

Senatorul a imbrancit-o pe ziarista, iar daca colegii nu interveneau, cel mai probabil domnisoara se alegea cu cel putin o palma, scrie ziarul JDD, care publica si o inregistrare video a momentului.

“Du-te la ma-ta casa (…) Vrei sa vin sa te iau de urechi? Fato, n-ai fost invitata la conferinta de presa, te rog sa pleci. N-ai fost invitata la conferinta de presa. Te rog sa parasesti perimetrul, sa nu chem Politia. Te rog, pe trotuar. Acolo e locul tau. Pe trotuar e locul tau”, a vociferat senatorul PSD.

Politica

Comentarii

5 comentarii to “În opoziţie, politicienii sunt de regulă curtenitori cu presa. Cuvintele unui senator PSD la adresa unei ziariste: Du-te la mă-ta!”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)