PPDD se umflă în judeţ cu oameni luaţi de la PSD şi PDL

Vlad Hogea spune că PPDD poate scoate cel puţin 25 la sută în judeţ, însă recunoaşte că sistemul cu alegerea primarului din primul tur dezavantajează partidul. Iată cu ce se laudă şeful PPDD Iaşi Vlad Hogea:

«Primarul de la Valea Lupului Dumitru Popa (acuzat de grave fapte de corupţie, a scăpat la mustaţă de puşcărie – n.a) a trecut cu toată organizaţia PSD Valea Lupului la noi. Tot acolo s-a înscris la PPDD şi Mihai Dumitriu, fost deputat şi fost şef IŞJ. Avem şanse bune să câştigăm primăria.

• A venit la noi viceprimarul PSD din Voineşti, Vasile Irimia. La Roşcani va candida Mihai Tucurman venit tot de la PSD, fost director de şcoală. La Trifeşti va candida fiul lui Tucurman.

• La Holboca îl avem pe Costel Raţă de la PDL, care a venit cu trei consilieri democrat-liberali. La Grozeşti, consilierul PDL Relu Chiţu a venit la PPDD. La Butea, doi consilieri democrat-liberali au trecut la PP. La Cotnari, va candida Vasile Boian, un om pentru care s-a batut si USL.

• La Paşcani, va candida la primărie Radu Movileanu, şeful Gării. Acolo avem şase sedii, un record naţional. Vom obţine un rezultat care îi va surprinde pe mulţi la Paşcani. Vom avea candidati in toate localitatile din judet. Pe estimarile noastre luam 20 de primarii».

Politica

Comentarii

3 comentarii to “PPDD se umflă în judeţ cu oameni luaţi de la PSD şi PDL”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)