Mătăsaru, candidat la CJ în 2008, animator în 2012 la o lansare USL. Care a fost atmosfera la Sala Sporturilor

În 2008, Daniel Mătăsaru candida la CJ, e drept pe listele conservatorilor, iar azi a ajuns în postura de animator la lansarea candidaţilor USL Iasi de la Sala Sporturilor. Cu microfonul în mână, Mătăsaru a stat lângă scenă, dând tonul la scandarea «Usele!».

La finalul manifestării, când deja treisferturi din sală se golise, purtătorul de vorbe al PSD Iaşi continua să faca atmosfera, plimbandu-se cu microfonul, ca un adevărat animator.

Atmosfera generala de la lansarea USL de la Sala Sporturilor n-a fost nici pe departe, la fel de electrizantă ca la manifestări similare, fie la PSD, fie la PNL. Multă lume a fost adusă din judeţ. O parte dintre cei prezenţi au părăsit Sala Sporturilor înainte de finalul acţiunii. Oamenii asistaseră şi la un concert Laura Lavric, înainte de acţiunea propriu-zisă.

Cât priveşte liderii ieşeni ai USL şi aceştia erau cu gândul la ceea ce se petrece la Bucureşti, unde Traian Băsescu urma să-l anunţe pe Victor Ponta premier.

Întrebaţi la conferinţa de presă de după lansare care partid va lua Prefectura Iaşi, Nichita a râs, în timp ce Fenechiu n-a spus nimic. Apropo, cine va înhăţa postul de prefect la Iaşi, PSD sau PNL?

Politica

Comentarii

3 comentarii to “Mătăsaru, candidat la CJ în 2008, animator în 2012 la o lansare USL. Care a fost atmosfera la Sala Sporturilor”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)