Nichita îşi pregăteşte oaste fidelă pe listele de la CL. Fără tinerii agreaţi de Ivan, dar cu Ostaficiuc, Iacoban şi Munteanu pe primele locuri

PSD a decis joi listele de la CL şi CJ, dar nu şi ordinea candidaţilor. La Consiliul Local, Nichita pregăteşte o listă doar cu oameni fideli sută la sută, pentru a nu avea surprize în cazul în care mai câştigă o tură primăria.

Raportul de forţe pe listele de la CL între PSD şi PNL va fi de 2.75:1.

Comitetul Executiv Municipal al PSD a decis: nici un tânăr agreat de TSD şi implicit de Cătălin Ivan nu intră pe listele CL. Inclusiv Bogdan Balanişcu, în prezent consilier local, a fost scos din lotul pentru CL.

În schimb, se vor regăsi oameni unul şi unul: Marius Ostaficiuc, Sorin Iacoban sau Vasile Munteanu, care aproape cert vor ocupa şi poziţii eligibile pe lista USL.

Ordinea pe liste va fi decisă în weekend de către Biroul Judeţean al PSD. Cum organismul e controlat în bună măsură de Nichita, e clar că edilul care a reuşit performanţa să asfalteze Vasile Lupu în patru ani, va tria atent oamenii.

La CJ, doi tesedişti au intrat în lotul lărgit, Silviu Macovei şi Bogdan Cojocaru, însă bătălia se va duce, tot în Biroul Judeţean, pentru prinderea unui loc eligibil. Printre favoritii primelor locuri pentru CJ se afla Gabriel Popescu si Victorel Lupu.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)