Georgeta Condur: Vine guvernarea USL, visul de veacuri al poporului român

«Să ne bucurăm, aşadar, prieteni! Vine guvernarea USL, visul de veacuri al poporului român.

• Pentru bucuria noastră, se sacrifică mult Victor Ponta în această perioadă şi a avut grijă să ne atenţioneze chiar el în acest sens. În primul rând, va lucra de Ziua Muncii, aşa cum singur a declarat. “Marţi, de Ziua Muncii, când oamenii se odihnesc, eu voi munci prezentându-vă lista cu noii miniştri”, a ţinut să precizeze premierul desemnat. Păi, un bucătar care împarte mesenilor un ciolan cu fasole munceşte, nu? Credeţi cumva că e o muncă mai uşoară prezentarea împărţirii ciolanului între trei partide? Să nu uităm că România e plină de doritori de putere stătuţi şi lihniţi, după atâţia ani de opoziţie şi de luptă împotriva dictaturii.

• Apoi, a suferit o altă pierdere tragică. Despre ce e vorba ne-a spus chiar el, atunci când a explicat
de ce a întârziat un sfert de oră la propria nominalizare: „A fost vina mea. Am fost acasă şi m-am schimbat. Nu conduc eu maşina şi de aia s-a întârziat. Este o mare pierdere cauzată de funcţia mea politică: nu mai pot să-mi conduc maşina”. Da, domnul Ponta are deja o mare pierdere: pe lângă mai vechea bonă filipineză, acum e obligat să aibă şi şofer personal (nu că n-ar fi avut şi înainte, ca deputat, dar atunci încă se mai putea da şi singur în maşinuţe). Să fim alături de el în greaua suferinţă!

• În încheiere, trebuie să mai apreciez că Victor Ponta e printre puţinii care înţelege suferinţa poporului român. De grijă să nu păţim ca pisica ucisă de curiozitate, a făcut un gest pentru noi şi ne-a mai ostoit un pic nerăbdarea. E drept că nu ne-a anunţat componenţa Guvernului şi programul de guvernare „la treizeci de secunde după ce se va anunţa că moţiunea de cenzură a fost adoptată”, aşa cum spusese, dar, după o zi, tot ne-a dat ceva, primul nume din Cabinet: ăla micu’, Daniel Constantin, ilustrul pupil al lui Dan Voiculescu, va fi ministru al Agriculturii. Ei, da, acum ne-am liniştit, România e pe mâini bune!

(Text preluat de pe blogul Georgetei Condur)

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Georgeta Condur: Vine guvernarea USL, visul de veacuri al poporului român”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)