Mutare interesantă în tabăra Oajdea: Controversatul Ionel Agrigoroaiei se retrage de pe lista de consilieri PPDD

«Doresc să vă anunţ că, în urma discuţiilor purtate cu deputatul Daniel Oajdea, preşedintele filialei locale a PPCD, candidat la Primăria Iaşi, am decis de comun acord să îmi retrag candidatura pentru postul de consilier local.

• Poziţia mea pe listele PPCD a fost decisă în urma unui concurs de proiecte. Intenţia şi propunerea mea de a construi trei parcări subterane în cele mai aglomerate zone ale oraşului a fost apreciată, fiind foarte bine primită de membrii juriului. Din păcate însă, ulterior, au apărut presiuni puternice, nefondate, atât din interiorul partidului cât şi din exterior. Toate acestea ar putea afecta candidatura domnului Oajdea la Primăria Iaşi.

• Personal, cred în soluţia Oajdea pentru Municipiul Iaşi, şi, mai cred că, trebuie eliminate toate suspiciunile, chiar şi atunci când sunt lipsite de orice argument logic, pentru a nu diminua şansele de reuşită ale acestuia.

• Asta nu înseamnă însă că  voi renunţa proiectul meu, la care am muncit şi la care ţin foarte mult. Iaşul are nevoie de cele trei parcări subterane şi voi face tot ce ţine de mine pentru ca acestea să fie construite», se arată într-un comunicat transmis de Ionel Agrigoroaiei.

Iniţial, Agrigoroaiei a figurat pe lista PPDD, pe poziţia a doua la CL, prezenţa sa fiind considerată surprinzătoare, având în vedere apropierea sa faţă de Nichita în Consiliul Local.

El a fost exclus recent din PDL, tocmai din cauza votului său pro-PSD, la mai multe proiecte de hotărâri controversate.

Ciudăţenia era cu atât mai mare cu cât Oajdea e considerat drept unul dintre criticii constanţi ai actualului primar.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)