Maşină din campania lui Ciuhodaru, vandalizată noaptea trecută. „Sunt ameninţări de tip mafiot”, spune candidatul la primărie

Campania electorală capătă accente violente la Iaşi. O maşină a unei organizaţii ieşene care îl susţine la primărie pe Tudor Ciuhodaru a fost vandalizată noaptea trecută.

Curios, maşina se afla parcată în buricul târgului, in faţa cinematografului Victoria, unde există suficiente camere de supraveghere.

Pe autoturism, mesajul «IaŞi schimbă primarul» a fost acoperit, cu un spray, posibil cu acid, pentru că există şi urme de topire a caroseriei.

„Sunt modalităţi de intimidare de tip mafiot. Incidentul s-a petrecut chiar în centrul oraşului. Ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru instituţiile locale”, a declarat Tudor Ciuhodaru.

„Toată lumea ştie că eu conduc în preferinţele ieşenilor, dar sunt unii care nu pot suporta acest lucru. Tot ieri, câţiva tineri din echipa mea de campanie care lipeau afişe au fost bruscaţi”, a mai spus Ciuhodaru, candidatul «Alianţei pentru Iaşi» la primărie.

Politica

Comentarii

9 comentarii to “Maşină din campania lui Ciuhodaru, vandalizată noaptea trecută. „Sunt ameninţări de tip mafiot”, spune candidatul la primărie”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)