Directorul-trestie de la Socola şi un preşedinte de secţie de votare care, prins cu fofârlica, se face că plouă

Am un fix cu votul suspect de la Socola. S-a cerut urna mobilă pentru 234 de oameni, internaţi probabil la spitalul din Bucium. Au plecat din secţia de votare 700 de buletine. Cum a fost posibil asta? Nici oficialii spitalului, nici preşedintele secţiei de votare care a trimis urna, Matei Cuza, nu ştiu. Se bâlbâie amândoi, pentru că duminică, ambii au făcut parte probabil din sistem.

Gabriel Obadă (director de îngrijiri medicale Socola): «Nu este decizia mea. A fost o greşeală, nu este a mea».

Ce spune Matei Cuza preşedintele secţiei de votare 166, care răspunde de buletinele de vot trimise la spital?

„Am primit 643 de solicitări de la spital”, se apără Matei Cuza.

Serios? Cine minte aici? Cine a solicitat buletinele de vot şi câte? Pai sunt 234 de solicitari sau 643?

În final, n-au votat nici măcar cei 234 de oameni care chipurile ar fi solicitat urna mobilă. Nici restul de buletine de vot n-au mai fost folosite, pentru că unii s-au prins. Adică un observator şi presa.

Pentru acest caz s-a făcut plângere penală. Eu unul aştept ca instituţiile statului să se mişte. Să vedem şi noi câte buletine s-au cerut cu adevarat. Şi să aflăm dacă golănia a fost pusă la cale de directoraşul-trestie de la Socola sau de înţeleptul Matei Cuza de la secţia de votare, ucenic se pare în armata politică uselistă.

Politica

Comentarii

3 comentarii to “Directorul-trestie de la Socola şi un preşedinte de secţie de votare care, prins cu fofârlica, se face că plouă”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)