Radu Tudor (Antena3): Lideri precum Fenechiu şi Hrebenciuc trebuie să înţeleagă că au prea multe eşecuri şi e vremea să plece din funcţii în partidele lor

«Uniunea Social Liberala n-are prea multe scuze pentru faptul ca nu a obtinut 50%+ 1 vot la acest scrutin. Daca nici cind ai 2,300 de primari si 38 de presedinti de Consilii Judetene nu poti mobiliza lumea, atunci n-are rost sa mai discutam. Alegerile au fost pierdute in Moldova, unde in majoritatea judetelor a fost sub 45% participare. Lideri precum Relu Fenechiu si Viorel Hrebenciuc trebuie sa inteleaga ca au prea multe esecuri in ultimii 4 ani si e vremea sa paraseasca toate functiile in partidele lor. Acei primari si presedinti de CJ care n-au obtinut 50% + 1 ar trebui sa demisioneze din toate functiile detinute in PSD, PNL si PC. Judecata valabila si pentru liderii USL din Bucuresti, in frunte cu primarii bogati si indolenti, neimplicati in campanie.
Mai cred ca USL s-a facut de ris duminica seara cind au anuntat ca “sunt deja 9,2 milioane de voturi in urma numaratorii paralele” si ca a fost atins cvorumul, chiar depasit, ajungindu-se la 52%. M-am saturat de nerealismul si optimismul idiot din noaptea alegerilor. A fost la fel in 2008, 2009 si 2012», scrie Radu Tudor, de la Antena3, pe blogul său.

Media, Politica

Comentarii

6 comentarii to “Radu Tudor (Antena3): Lideri precum Fenechiu şi Hrebenciuc trebuie să înţeleagă că au prea multe eşecuri şi e vremea să plece din funcţii în partidele lor”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)