Fenechiu face un pas înapoi: Nu mi-am dat demisia. Singurii în măsură să mă judece sunt colegii mei şi le stau la dispoziţie

«Am observat că subiectul presupusei mele demisii din forul naţional de conducere a Partidului Naţional Liberal a stârnit un interes pe care eu îl consider prea mare. Din acest motiv, mă văd obligat să fac următoarele clarificări:

În primul rând, eventuala mea demisie reprezintă un angajament politic strict între mine şi Partidul Naţional Liberal. Sunt dispus să fac acest pas dacă conducerea partidului consideră că rezultatele obţinute la referendumul de demitere a lui Traian Băsescu nu au fost satisfăcătoare.

Nu mi-am dat demisia din funcţiile de conducere din partid şi nu a fost niciodată vorba că îmi voi da demisia din PNL. Consider că singurii în măsură să mă judece sunt colegii mei şi le stau oricând la dispoziţie.

Avem în continuare acest război important de dus împotriva lui Traian Băsescu, o bătălie în care cu toţii cei din USL suntem angajaţi să o ducem, de acum şi mai mult, în numele românilor, având în spate girul a 8,5 milioane de români care au avut ceva de spus la referendumul din această duminică.

Dacă în condiţii de caniculă atât de mulţi oameni i-au spus lui Traian Băsescu să plece, consider că duminică, la referendum, am înregistrat o mare victorie, o victorie care consider că ne obligă să continuăm războiul în numele românilor».

SURSA: Comunicat de presă PNL Iaşi

Politica

Comentarii

3 comentarii to “Fenechiu face un pas înapoi: Nu mi-am dat demisia. Singurii în măsură să mă judece sunt colegii mei şi le stau la dispoziţie”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)