Dacă se confirmă, PSD primeşte o lovitură în moalele capului: Congresul socialiştilor ar putea să nu se mai ţină la Bucureşti

Partidul Socialist European (PES) ar putea lua decizia sa mute congresul care trebuia sa se desfasoare la Bucuresti, ingrijorat de “legitimitatea democratica a premierul roman, Victor Ponta, scrie portalul Euractiv, care citeaza surse din PES.

Surse din PSD au precizat totuşi pentru HotNews.ro, ca nu s-a schimbat locul de desfasurare sau data congresului PES, care va fi organizat la Bucuresti.

Astfel de zvonuri au aparut si in urma cu o saptamana. Contactat la acel moment de HotNews.ro, serviciul de presa al socialistilor europeni a precizat, fara a face comentarii: “In noiembrie 2011, Consiliul PES a decis sa-si tina Congresul la Bucuresti, in 28-29 septembrie 2012″.

EurActiv scrie in editia de joi ca, pana in prezent, nu a fost luata nicio decizie legata de congresul din 28-29 septembrie dar exista un “sentiment puternic ca evenimentul de la Bucuresti va fi mutat la Bruxelles”, au spus sursele citate.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)