Pofta lui Felix: O nouă suspendare a lui Băsescu în toamnă, iar referendumul să aibă loc în aceeaşi zi cu parlamentarele

Cine crede că liderii USL şi-au luat gândul de la o nouă suspendare a preşedintelui Traian Băsescu se înşeală. „Proiectul” este clamat de acelaşi Dan Voiculescu, cel care a anticipat şi suspendarea din vara care tocmai se încheie.

„O nouă suspendare a preşedintelui Traian Băsescu este posibilă şi chiar legitimă”, afirma presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu.

“Românii doresc demiterea lui Traian Băsescu, iar articolul 95 din Constituţie permite fără nici o problemă declanşarea unei noi proceduri de suspendare. Însă, dacă se va mai iniţia o asemenea procedură, ar fi recomandabil să se desfăşoare la sfârşitul lui octombrie, începutul lui noiembrie, astfel încât referendumul pentru demitere să poată fi organizat în aceeaşi zi cu alegerile parlamentare, din respect pentru cetăţeni şi din raţiuni economice”, a spus liderul conservator.

Politica

Comentarii

2 comentarii to “Pofta lui Felix: O nouă suspendare a lui Băsescu în toamnă, iar referendumul să aibă loc în aceeaşi zi cu parlamentarele”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)