Dumitru Oprea crede că plecarea lui Ponta din ţară la votul din Parlament i-a înfuriat pe socialiştii europeni

Fostul europarlamentar Dumitru Oprea, în prezent lider al PDL Iasi, spune că din informaţiile pe care le deţine, în luarea deciziei mutării congresului socialiştilor, a contat inclusiv decizia lui Ponta de a pleca din ţară, în timp ce Parlamentul decidea soarta referendumului.

„Se jucau nişte cărţi importante în Parlament, iar tu pleci din ţară? Aşa ceva nu se face, când eşti premier şi preşedinte de partid. Era o chestiune prea importantă ca el să lipsească. Tot ce s-a întâmplat de la episodul Năstase incoace i-a bulversat pe socialiştii din Europa. Cei de la USL au dus în derizoriu un sistem legislativ”, susţine Dumitru Oprea.

Oprea spune că, în mintea celor de la USL, de vină e probabil tot Băsescu.

„Dacă şi pe socialişti i-a convins Băsescu, atunci acest om e foarte tare. Lăsând gluma la o parte, e cea mai dură lecţie pe care cei de la PSD au încasat-o, pentru că a venit chiar de la colegii lor socialişti. Dacă ar fi venit de la populari, atunci era altceva, se putea interpreta”, afirmă Oprea.

Politica

Comentarii

3 comentarii to “Dumitru Oprea crede că plecarea lui Ponta din ţară la votul din Parlament i-a înfuriat pe socialiştii europeni”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)