Figuri „proaspete” în echipa Surdu: Bulgaru, noul secretar general al filialei, iar Ursanu secretar general adjunct

Liviu Bulgaru este noul secretar general al PDL Iaşi, la propunerea lui Gabriel Surdu, uns la şefia organizaţiei în urmă cu două săptămâni. Postul de secretar general este extrem de important într-o filială. Este vorba de omul care controlează teritoriul. Bulgaru este un apropiat al lui Movilă, care la rându-i are relaţii bune cu Surdu.

Prim-vicepreşedinţi au fost desemnaţi deputaţii Cristina Dobre şi Petru Movilă. În cele două funcţii de secretar general adjuncţi au fost numiţi Radu Ursanu şi Cătălin Cristian.

Ceilalţi trei parlamentari ieşeni ai filialei, Dumitru Oprea, Marius Spînu şi Nicuşor Păduraru au devenit automat vicepreşedinţi, potrivit statutului partidului.

Noul Biroul Permanent Judeţean cuprinde în total 33 de nume. Pe lângă cei enumeraţi mai sus, din BPJ fac parte şi cei 10 primari PDL din judeţ.

Lista cu cele 33 de nume din Biroul Judeţean interimar al filialei a fost aprobată azi de conducerea naţională a partidului.

Politica

Comentarii

3 comentarii to “Figuri „proaspete” în echipa Surdu: Bulgaru, noul secretar general al filialei, iar Ursanu secretar general adjunct”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)