Maşina de vot uselistă merge unsă în CL, 57 de proiecte fiind votate în doar 40 de minute. Consilierii PSD şi PNL n-au scos o vorbă în Consiliu

Consilierii locali îşi bat joc de ieşeni. Ei au votat astăzi 57 de proiecte în mai puţin de 40 de minute. Şi asta în condiţiile în care la începutul întrunirii au fost şi câteva interpelări.

Practic, toate proiectele au fost votate la foc automat. Cel mai dificil a fost pentru Marius Ostaficiuc, ales preşedinte de şedinţă, care a citit toate proiectele pe care colegii le-au votat unul după altul.

Nici un consilier PSD sau PNL nu a îndrăznit să facă vreun comentariu.

„Şedinţele sunt convocate în continuare în afara termenului legal. Practic, nu există dezbatere şi totul pe seama ieşenilor. Este o eroare a actualei administraţii de a impune forţat proiecte de hotărâre pe care nu suntem lăsaţi să le analizam”, a declarat pentru TeleM, consilierul PDL Gabriel Grigore.

Diverse

Comentarii

7 comentarii to “Maşina de vot uselistă merge unsă în CL, 57 de proiecte fiind votate în doar 40 de minute. Consilierii PSD şi PNL n-au scos o vorbă în Consiliu”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)