Paraşutat pe CUG, păşcăneanul Crăciunescu se laudă în pliante pline cu greşeli gramaticale şi promisiuni fanteziste. Bonus: mondenităţi pentru nevestele disponibilizaţilor de la Fortus

Grigore Crăciunescu abia a aflat care sunt graniţele colegiului CUG şi că Frumoasa nu-i vreo localitate, ci face parte chiar din municipiul Iaşi. După ce mai intai a inundat colegiul cu integrame, Crăciunescu a revenit în scările de bloc cu două pliante de promovare.

În vară a arătat că n-are nici o treabă cu administraţia (Crăciunescu a fost bătut măr la locale de către pesediştii din Paşcani, deşi era primar), iar acum, candidatul USL arată că e greu şi cu gramatica. Astfel, aflăm că Iaşul se scrie «IAŞI-UL». Greşeala nu-i doar o banală eroare, ci e repetată în text.

La capitolul promisiuni, Crăciunescu pune de-a valma aeroportul şi autostrada, lăudându-se totodată cum a sprijinit el spitalele ieşene, deşi omul n-are nici o contribuţie în acest sens.

Pentru a le ferici pe nevestele disponibilizatilor de la CUG, Crăciunescu a mai scos un pliant, cu modă şi reţete rapide (pui şi hrean cu smântână!). Candidatul uselist spune totodată că a împărţit totul în viaţă cu soţia, fără însă a pomeni despre faptul că relaţia sa de familie n-a fost chiar una liniştită.

Cristina Dobre, candidata ARD pe acelaşi colegiu, s-a amuzat de noile preocupări ale lui Crăciunescu.

„Nu ştiam că are asemenea veleităţi, cu reţete şi modă pentru femei. Nu cred că se pricepe. Spune despre nevastă că este femeia u care a împrăţit totul. Atunci de ce a divorţat şi s-a recăsătorit cu ea anul trecut? Ne vinde gogoşi. Îi recomand mai întâi să ia nişte lecţii de gramatică, poate află şi cum se scrie corect numele oraşului în care candidează”, a spus Cristina Dobre.

Politica

Comentarii

4 comentarii to “Paraşutat pe CUG, păşcăneanul Crăciunescu se laudă în pliante pline cu greşeli gramaticale şi promisiuni fanteziste. Bonus: mondenităţi pentru nevestele disponibilizaţilor de la Fortus”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)