Tomaşeschi spune că avionul cu care Ponta a venit la Iaşi a întârziat aproape o oră, din cauza unei partide de tenis a premierului

«Aeronava care miercuri, 23 ianuarie 2013, ar fi trebuit să efectueze un zbor normal pe ruta Bucureşti – Iaşi, a întârziat peste trei sferturi de oră din cauza premierului Victor Ponta. Avionul ar fi trebuit să ajungă pe Aeroportul Iaşi la ora 22:45, dar a aterizat după ora 23:30, deşi condiţiile meteorologice nu au afectat zborurile aeriene.

• Epuizat de grija faţă de ţară şi îngrijorat că nu va reuşi să joace Hora Unirii aşa cum dă bine la televizor, premierul Victor Ponta şi-a tonifiat organismul încingând o partidă de tenis. Acesta este motivul pentru care, fără a fi măcar avertizaţi, călătorii au fost nevoiţi să-şi amâne îmbarcarea cu trei sferturi de oră.

• Decizia premierului de a nu apela la curse speciale atunci când se deplasează în ţară ar fi lăudabilă dacă şi-ar însuşi întru totul orarul acestora şi ar respecta călătorii, chiar dacă aceştia nu deţin funcţii publice în stat. Dacă îţi place fotbalul şi vrei să joci trebuie să accepţi toate regulile. Când introduci în teren mai multe mingi, nu mai poţi spune că joci fotbal.

• Pentru că în proiectul de buget nu a prevăzut un leu pentru Aeroportul Iaşi, îi recomand domnului Ponta ca, atunci când va mai veni la Iaşi, să folosească atutoturismele din dotare.  Astfel, va evita neplăcuta situaţie de a perturba programul celorlalţi călători de la care, de bine de rău, în contul Aeroportului Iaşi rămân bani».

SURSA: Comunicat de presă Dragomir Tomaşeschi, liderul Forţei Civice Iaşi

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Tomaşeschi spune că avionul cu care Ponta a venit la Iaşi a întârziat aproape o oră, din cauza unei partide de tenis a premierului”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)