Nichita, tot mai arogant cu minuscula opoziţie din Consiliul Local

Consilierilor locali le este interzis să vorbească. Gabriel Grigore (PDL) care a cerut socoteală edililor în mai multe privinţe, s-a trezit că nu i se mai dă voie să-şi expună punctul de vedere, relatează TeleM. Şi asta după ce primarul Nichita îi ţinuse o predică în care nu doar că îl atacase făţiş, ci îl şi jignise.

Gabriel Grigore i-a intrebat pe edili de ce Iaşul nu este ajutat de guvernul Ponta, în condiţiile în care are 17 parlamentari USL, faţă de 6 câţi a avut PDL-ul în mandatul trecut.

Gabriel Grigore: „Constat că 17 este mai mic sau cel puţin egal cu 6. Pentru cine nu înţelege, am doar două cuvinte, aeroport şi autostradă. Timp de doi ani de zile am discutat şedinţă de şedinţă cât de rău e guvernul Boc, cât de rău e Guvernul Ungureanu. Se constată că nici guvernul Ponta nu e mai breaz cel puţin în privinţa alocărilor catre Iaşi”.

Răspunsul primarului Gheorghe Nichita a fost unul de-a dreptul agresiv. În cazul aeroportului, Nichita a repetat placa lui Ponta, spunând că nu există deocamdată pârghii legislative pentru finanţarea modernizării cu bani de la bugetul de stat.

Gheorghe Nichita: „Vă stă enorm de bine in opoziţie. Enorm de bine vă stă în opoziţie. Cred că sunteţi partidul cu vocaţia opoziţiei. Mi se pare prea mult astăzi să aveţi atitudinea asta ingenuă. Este prea mult pentru orice politician de bun simţ, darmite unui tânăr”.

Administratie, Politica

Comentarii

5 comentarii to “Nichita, tot mai arogant cu minuscula opoziţie din Consiliul Local”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)