CONFERINŢA JUDEŢEANĂ PSD IAŞI: Fenechiu a cerut sprijinul PSD pentru autostradă. Nici un pesedist n-a scos o vorbă pe acest subiect

În USL, toţi sunt prieteni la cataramă, dar atunci unii vorbesc de vreun proiect, ceilalţi stau şi se uită. Sau tac malc.

Ministrul Transporturilor Relu Fenechiu a declarat că are nevoie de sprijinul social-democraţilor pentru realizarea celui mai mare proiect al Moldovei, respectiv autostrada Iaşi-Târgu Mureş, adăugând că face un apel la PSD să repună Moldova pe harta infrastructurii.

Relu Fenechiu, totodată liderul PNL Iaşi, a fost prezent, timp de o jumătate de oră, în calitate de invitat, la conferinţa judeţeană a PSD Iaşi, el afirmând în faţa delegaţilor social-democraţi că are nevoie de sprijinul PSD pentru autostrada Est-Vest.

„Avem nevoie de proiecte pentru Moldova. Am nevoie de sprijin pentru cel mai mare proiect, unirea Moldovei cu Europa. Autostrada trebuie să reprezinte o prioritate a guvernului. Ştiu că sunt multe priorităţi, că sunt bani puţini, dar e important ca acest proiect să fie cât mai în faţă. Dacă nu vom reuşi, nu vom putea răspunde în faţa celor care ne-au dat votul masiv la alegerile de anul trecut. Fac un apel către PSD să punem Moldova pe harta infrastructurii”, a spus Relu Fenechiu.

Atât Dan Şova, ministrul delegat pentru proiecte de infrastructură de interes naţional şi investiţii străine, cât şi vicepremierul Liviu Dragnea, ambii prezenţi la reuniunea PSD Iaşi, nu au făcut ulterior nici o referire în discursurile lor la proiectul lui Fenechiu.

Dragnea a avut un discurs lung despre regionalizare, iar Şova a spus că PSD nu trebuie să se depărteze de oameni.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)