Traseistul Cârlan: Echipa PSD Iaşi este cea mai stabilă, disciplinată şi orientată spre performanţă administrativă

„După ce PNŢ-deleul m-a aruncat la gunoi, cu munca mea idiot de onestă cu tot, am vrut să dispar de tot din clubul politicii şi să-mi văd de Tarcăul meu. M-a sunat însă, la un moment dat, un om pe care l-am lovit de multe ori în necruţătoarea competiţie politică. Mi-a propus să nu ies la pensie anticipată, din necaz, ci să-mi valorific experienţa alături de el, într-un proiect la care am visat amândoi în decursul timpului – Iaşi, Capitală Regională”, scrie Dan Cârlan, pe blogul său.

Postarea sa vine la doar câteva ore după ce Nichita a anunţat că fostul pedelist este membru în Consiliul Judeţean al PSD.

Fostul lider pedelist susţine că s-a uitat în jur şi şi-a dat seama că, „în momentul de faţă, echipa PSD Iaşi este cea mai stabilă, disciplinată şi orientată spre performanţă administrativă dintre toate echipele din piaţa politică locală”.

Cârlan mai scrie că a ales să fie util, chiar şi din rândul doi, într-o echipă care nu are ca ţintă decât performanţa în administraţia locală şi regională.

„Prin urmare, i-am spus DA domnului Nichita şi am pornit la un nou drum. Cât m-or ţine puterile”, încheie Cârlan.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Traseistul Cârlan: Echipa PSD Iaşi este cea mai stabilă, disciplinată şi orientată spre performanţă administrativă”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)