TeleM: Nichita şi-a dat în petic la târgul de oale

Deschidere cu scandal a Târgului “Cucuteni 5000″. Potrivit TeleM, primarul Gheorghe Nichita a strigat în gura mare la organizatori, reproşându-le o întârziere de 30 de minute. Nu a mai avut răbdare nici să îl aştepte şi pe preşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Adomniţei, care-l însoţea pe ambasadorul Statelor Unite ale Americii într-o vizita la o mare companie care funcţionează lângă Iasi. Aşa că Nichita a cerut pe un ton imperativ să i se dea diplomele pe care trebuia să le înmâneze olarilor. Dupa aceea, primarul a plecat în mare viteză, urmat de angajaţii din Palatul Roznovanu veniţi şi ei să asiste la eveniment.

Ceea ce e interesant, Nichita se înfurie când alţii întârzie, dar el însuşi are prostul obicei să întârzie minute bune, un exemplu în acest sens fiind întâlnirile sale cu presa.

Mai mult a sigur, azi Nichita a fost deranjat de faptul că Adomniţei se afla la societatea Delphi împreună cu diplomatul american, iar el s-a dus la o târgul de oale din Copou. Pe de altă parte şi Nichita a fost invitat la fabrica americanilor de la Miroslava, însă nu a onorat cu prezenţa.

Administratie, Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)