În timp ce Nichita vrea Poliţia Naţională în subordinea sa, Adomniţei ceartă guvernul pentru bătaia de joc la adresa Iaşului

Preşedintele CJ Cristian Adomniţei a atras atenţia guvernanţilor că aşteaptă cu interes ca Guvernul USL „să înceapă să-şi îndeplinească promisiunile faţă de oameni”, potrivit gandul.info.

„Noi investiţii nu au început cu bani de la Guvern. Aştept cu interes ca Guvernul USL să înceapă să-şi îndeplinească promisiunile faţă de oameni. În cazul judeţului Iaşi nici măcar nu mai aştept bani pentru aeroport, pentru că deja m-am descurcat, dar aştept cu mare interes acel al doilea obiectiv pe care Guvernul l-a promis, respectiv realizarea spitalului regional de urgenţă şi a autostrăzii”, a spus preşedintele CJ.

El le-a reamintit tuturor parlamentarilor USL, dar şi co-preşedinţilor USL de promisiunile din timpul campaniilor electorale.

„Promisiunile tuturor parlamentarilor USL în campanie şi a copreşedinţilor au fost: pe locul întâi aeroportul, dar pe care îl fac singur, fără sprijin de la Guvern, pe locul doi spitalul regional de urgenţă, pe locul trei autostrada Moldova – Transilvania. Sunt foarte trist să văd că aceasta a dispărut deja din declaraţiile guvernului de la Bucureşti şi mi se pare o problemă foarte gravă”, a afirmat pentru gandul.info Adomniţei.

Este de remarcat diferenţa de abordare dintre Gheorghe Nichita, şef la PSD, şi liberalul Cristian Adomniţei, ambii reprezentanţi ai USL. Nichita n-a scos o vorbă până acum despre bătaia de joc a guvernului faţă de Iaşi.

Administratie, Publicitate

Comentarii

2 comentarii to “În timp ce Nichita vrea Poliţia Naţională în subordinea sa, Adomniţei ceartă guvernul pentru bătaia de joc la adresa Iaşului”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)